Sejlsæsonen skulle have været i gang i et stykke tid, men vi er naturligvis alle sammen ramt af de begrænsninger som Corona situationen medfører.

Der blev truffet nogle tunge beslutninger med udsættelse af OL og mange internationale stævner, der enten er helt aflyst eller skubbet til efteråret.

Der er samtidig også nogle mesterskaber, som stadigvæk ikke er besluttet endnu (4.7 og U21 VM på Gardasøen i juli). Her i Danmark er stort set alle forårsaktiviteter aflyst – træningslejre, Grandprix stæver - samt den normale klubtræning. Med DS-meldingen fra i går kommer den kun meget langsomt i gang igen – med store indskrænkninger p.t.

 

På grund af det lave – stort set ikke eksisterende aktivitetsniveau op til nu, og også de næste par uger/måneder vil LAD bestyrelsen forsøge at lave en ny plan, så snart vi kender situationen omkring stævnerne i ind- og udland. I denne forbindelse vil vi også prøve at holde et intensivt efterår med træningssamlinger, hvis Corona situationen tillader det og/eller nogle arrangementer som sejlerne kan deltage i uden omkostninger.

I bestyrelsen følger vi tæt med i stuationen og hvis der er spørgsmål som vi kan være behjælpelige med, er I naturligvis meget velkommen at henvende Jer til bestyrelsen.

 

Lad os håbe at situationen forbliver i kontrol og at klubtræning og alle andre aktiviteter snart kan køre på fuld blus igen.

God vind de næste par uger – der er godt tryk i den kolde luft p.t. – så dejligt at sejle – nyd det.

 

Hilsen

Michael Faubel
Formand LAD


Joomla! fejlsøgningskonsol

Session

Profilinformation

Hukommelsesforbrug

Database forespørgsler